fbpx

E devreme să ne luăm rămas bun de la săniuțe? Fulgii vor juca hora în aer și în această săptămână

Chiar dacă vom avea temperaturi generoase pentru februarie, se pare că e devreme să ne luăm rămas bun de la săniuțe. Prima zi a săptămânii ne aduce ninsori și lapoviță, iar pentru weekend, la fel, sunt prognozate precipitații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nord fulgii vor juca hora în aer luni, sâmbătă și duminică, însă s-ar putea topi până ajung la sol. Maximele termice vor ating +8 grade ziua, iar indicele nocturn va fi de cel puțin -6 grade.

În raioanele de la centrul țării se prevăd până la +9 grade Celsius ziua. Noapte mercurul timp termometre nu va coborî mai jos de -5 grade. Luni se prevede lapoviță, iar sâmbătă – ploi.

Cei e la sud se vor bucura de maxime de până la +10 grade ziua. Minimele nocturne vor fi de -4 grade, iar luni se prevăd ploi.

Amintim că, pentru 1 ianuarie Serviciul Hidrometeorologic a emis Cod galben de condiții meteorologice complicate. Pe întreg teritoriul țării se prevăd ninsori care vor trece în ploaie, iar pe trasee se va forma polei și ghețuș. Bunăoară, locuitorii capitalei s-au trezit deja cu zăpadă în curți.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button