fbpx

video | Vocea României: Moldoveanca Daniela Bejan și Ana Udroiu au scos jurații la dans. Cui i-a dat Smiley votul de încredere

Smiley a încheiat battle-urile din ediția zece cu cel dintre Ana Udroiu și Daniela Bejan, cu piesa „Of, Inimioară”. Piesa a fost atât pe placul concurentelor, cât și pe placul antrenorilor și al publicului, antrenorii și Pavel Bartoș ieșind la dans pe scenă, scrie protv.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

​„A fost o bucurie de moment. În ceea ce o privește pe Ana, vreau să subliniez ce puternic poate fi ecoul unui blind foarte reușit, pentru că abia am așteptat să începi să cânți și să văd cum te descurci. Am avut așteptări mari și le-ai satisfăcut.

Pe de altă parte, am auzit-o pe Daniela cântând cu adevărata ei voce. Am auzit vocea ta de femeie. A sunat bine, v-ați mișcat frumos, bravo!”, a spus Theo Rose.

După părerea mea, a fost unul dintre cele mai bune momente din echipa Smiley, pentru că s-a cântat foarte bine și s-a cântat cu bucurie”, a continuat Irina Rimes.

Superb a ieșit momentul. Mi se pare că nu a lipsit nimic din tot ce ne-am dorit să punem în piesa asta. Vă mulțumesc foarte tare”, a concluzionat Smiley, care a ales să meargă mai departe cu Ana Udroiu.

Articole asemănătoare

Back to top button