fbpx

video | „Parcă a mers fără să iasă, de acasă până acasă”. Trenul Chișinău-București, cântat de Zdob și Zdub și frații Advahov

Zdob și Zdub și frații Advahov au lansat melodie dedicate rutei de tren Chișinău-București. Artiștii au ironizat pe seama moldovenilor care duc peste Prut anumite produse și au făcut referire la istoria comună a celor două țări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Merge trenul, nu pricepe, care țară, unde începe?”, cântă solistul trupei. Videoclipul melodiei a fost regizat de Roman Burlaca, iar unul dintre roluri aparține actorului Sergiu Voloc.

Conform scenariului, protagonistul pornește la București cu un mai multe cadouri pentru rudele de acolo. În tren acesta este întrebat de vameși dacă nu cumva are țigări, apoi rugat să desfacă un covor pe care îl are, pe acesta fiind țesut chipul lui Ștefan cel Mare.

Melodia pare să lăsat încântați fanii artiștilor. „Sunteți minunați!”, au scrii unii, în timp ce alții i-au îndemnat pe băieți să o înainteze pentru Eurovision 2022 și le-au mulțumit pentru producție.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button