fbpx

video | Moș Crăciun nu va fi plasat în carantină de Revelion! „Este imun la COVID-19”

Specialiștii de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) afirmă că au discutat cu autoritățile din țările afectate de COVID-19 și au convenit ca Moș Crăciun să nu fie plasat în carantină. Aceștia afirmă că bătrânul este imun și nu se va îmbolnăvi în timp ce va împărți cadourile în noapte de Revelion.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

OMS l-a consultat deja pe Moș și afirmă că acesta se simte bine și va fi în formă de sărbători. Totuși, micuții sunt îndemnați să doarmă în noaptea de Revelion, iar dacă „prind” venirea bătrânului, să păstreze distanța, deoarece doar magicianul este imun, iar ei se pot îmbolnăvi.

„Moș Crăciun este imun la acest virus. Am vorbit cu el și se simte bine. Am discutat și cu mai mulți lideri ai lumii, care ne-au spus că vor relaxa măsurile de carantină, astfel încât Moșul să poată tranzita spațiul aerian”, afirmă specialiștii de la OMS.

Îngrijorările privind vizita moșului vin în contextul în care acesta are o vârstă înaintată și este puțin obez, fiind în grupul de risc. Acum, însă, când OMS a clarificat lucrurile, se pare că sărbătorile își vor păstra magia, deoarece bătrânul va bucura milioane de oameni din întreaga lume.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button