fbpx

Premierul român o apără pe Irina Rimes de critici. „Faptul că a acceptat să se implice în proiectul Brâncuși este un lucru bun”

Premierul interimar din România, Ludovic Orban, i-a luat apărarea Irinei Rimes în cadrul Zilei Constantin Brâncuși 2020. Asta după ce decizia de a o numi ambasadoare a evenimentului a stârnit un val de critici în spațiul public.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Orban a declarat că mulți dintre tinerii care au venit la eveniment au fost prezenți datorită ei. Totodată, acesta a apreciat talentul moldovencei, menționând că „este o cântăreață în vogă”, relatează presa română.

„Prin faptul că s-a ales promovarea prin intermediul unei persoane care nu se încadra în stilul clasic s-a reușit să se creeze o întreagă dezbatere. Sunt convins că mulți tineri au fost prezenți azi din cauza acestei decizii. Este o cântăreață în vogă, o cântăreață care este apreciată și faptul că a acceptat să se implice în acest proiect, după părerea mea, este un lucru bun și cred că efectul a fost atins”, a spus Orban.

Precizăm că, pe 13 februarie, Ministerul Culturii din țara vecină a anunțat că Irina Rimes a fost desemnată ambasadoare onorifică a Zilei Constantin Brâncuşi 2020. Decizia a cauzat un val de critici în România, iar mai multe personalități din Moldova s-au solidarizat cu artista.

Articole asemănătoare

Back to top button