fbpx

Ne reprezintă țara cu mândrie. Judocanii moldoveni au înregistrat performanțe înalte la Cupa Europei printre juniori

Republica Moldova a fost reprezentată destoinic la Cupa Europeană de Juniori din Atena, Grecia, datorită evoluțiilor de succes ale moldovenilor din Echipa Lotului Național de Judo. Tinerii au revenit acasă cu noi experiențe și rezultate frumoase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O performanță fabuloasă a fost înregistrată de către judocanul Petru Pelivan, care a cucerit argintul în cadrul competiției. În limitele categoriei de greutate 73 de kg, el a obținut patru victorii cu Omer Miyara (Israel), Kacper Kaczor (Polonia), Adam Bydzovsky (Cehia) și Ido Levin (Israel).

Sportivul printre juniori a cedat doar în finală, în fața bielorusului Yahor Trukhan. În limitele categoriei de 66 kg, Adil Osmanov s-a clasat pe locul cinci, iar la categoria de 90 kg, Grigore Taban a ocupat locul șapte.

„Aducem sincere felicitări întregii echipe delegate la Atena ,conducerii FJM, părinților si antrenorilor. De asemenea, ne exprimăm recunoștința pentru susținerea, suportul și încrederea în judo-ul autohton față de Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Bravo, Judo Moldova Lotul Național!”, a declarat Federația de Judo din Republica Moldova.

Potrivit Federației, datorită rezultatelor înregistrate de sportivii noștri, țara noastră ocupă poziția a opta din cele 19 țări participante.

Articole asemănătoare

Back to top button