fbpx

Kazahstanul a blocat LinkedIn. Autoritățile afirmă că ar face publicitate cazinourilor și ar găzdui conturi false

Kazahstanul a blocat LinkedIn. Autoritățile locale afirmă că platforma pentru profesioniști ar găzdui conturi false și ar face publicitate cazinourilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Responsabilii spun că ar fi solicitat platformei să elimine aceste probleme, însă compania nu ar fi respectat cerința. Așadar, instituțiile responsabile punctează că accesul la Platformă va fi restabilit imediat ce „neregulile” vor fi înlăturate.

De menționat este că publicitatea cazinourilor online este interzisă în Kazahstan, transmite news.ro, cu referire la Reuters. Drept replică, rețeaua a anunțat că va analiza chestiunile expuse de Guvernul de la Nur-Sultan.

„Avem politici clare care interzic reclame legate de jocuri de noroc şi profiluri false şi investigăm această problemă. Prioritatea noastră principală este întotdeauna să ne asigurăm că membrii noştri au o experienţă sigură, de încredere şi profesională pe platforma noastră”, afirmă reprezentanții LinkedIn.

În Kazahstan, peste 700.000 de persoane au conturi pe LinkedIn. Țara vecină, Rusia, interzise platforma încă din 2016, deoarece nu a transferat datele utilizatorilor ruși pe servere locale.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button