fbpx

foto, video | Primele apariții cu Harry și Meghan, ajunși în Canada pentru o viață „mai independentă”. De ce a fost criticată ducesa?

După ce au anunțat că renunță la titlul de membri seniori ai Casei Regale, pentru a fi mai independenți, ducii de Sussex au decis să plece în Canada. Primele apariții de acolo au fost surprinse de jurnaliști, iar Meghan a fost deja criticată pentru un anumit aspect.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ducesa, împreună cu fiul lor – Archie, a fost prima care a plecat în statul american, iar câteva zile mai târziu i s-a alăturat și prinţul Harry. Acesta a ajuns în Vancouver marţi dimineaţă și a fost surprins de jurnaliștii unui cotidian britanic. Era îmbrăcat într-o geacă, jeanşi și purta o geantă „aruncată” lejer pe umăr.

Pe de altă parte, Meghan şi Archie locuiesc deja de câteva săptămâni într-o casă situată pe Insula Vancouver, în apropiere de coasta de vest canadiană, iar prima sa apariție publică a fost pe 15 ianuarie, când a vizitat unele asociaţii caritabile.

Și, deși nu se știe încă din ce venituri se întrețin cei doi duci sau cine plătește pentru măsurile de securitate, ducesa a fost fotografiată luni în timp ce se plimba cu Archie, cei doi câini ai săi, dar avea alături și două gărzi de corp, potrivit presei străine.

https://twitter.com/thenikkidiaries/status/1219394482510147584?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1219394482510147584&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.digi24.ro%2Fstiri%2Fexterne%2Fmapamond%2Fvideo-printul-harry-de-nerecunoscut-la-sosirea-in-canada-pentru-o-noua-viata-mai-independenta-1248481

Aceasta mergea prin Horth Hill, un parc de lângă reşedinţa în valoare de 14 milioane de dolari, închiriată pe insula Vancouver, afișa un zâmbet larg și ținea bebeluşul de 8 luni într-un marsupiu – motiv pentru care a fost criticată. Mai exact, mai multe persoane au comentat pe Twitter că Meghan îşi poartă greşit bebeluşul în marsupiu, arătându-se mirate de poziţia ciudată a copilului în timp ce era plimbat, transmite mediafax.ro.

„Cineva să-i arate lui Meghan cum se foloseşte un port bebe până ca Archie să cadă din el”, a comentat un critic online. „Copilul nu pare să stea foarte confortabil”, a scris altcineva.

Menționăm că Harry şi Meghan nu vor mai utiliza titlurile de „alteţe regale” şi nu vor mai beneficia de fonduri publice. Anunțul a fost făcut de regină și are loc după semnarea unui acord. Conform aceluiași act, Harry va rămâne prinţ şi el şi soţia sa îşi vor păstra titlurile de duce şi ducesă de Sussex, însă nu vor fi prezenți la evenimente ceremoniale sau vizite regale.

Amintim că Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la titlul de membri seniori ai Casei Regale în primele zile ale lunii curent. Ulterior, regina Elizabeth II a spus că susține decizia celor doi.

Citește și: foto | YouPorn, Burger King și Disney. Companiile care i-ar fi propus un job lui Meghan Markle după anunțul despre retragerea din familia regală

video | Prințul Harry face dezvăluiri după ce s-a retras din casa regală „cu o mare tristeţe”: Vreau să auziţi adevărul de la mine

Articole asemănătoare

Back to top button