fbpx

Prințul Harry și Meghan Markle se îndepărtează de Casa Regală? Anunțul neașteptat făcut de ducii de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle renunță la titlul de membri seniori ai Casei Regale. Anunțul a fost făcut de cuplu pe pagina oficială de Instagram.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ducii de Sussex au precizat că vor continua să o susțină pe regină și vor să îl educe pe micul Archie în tradițiile Casei Regale, dar viața lor va fi trăită între America de Nord și Marea Britanie.

„Intenționăm să ne împărțim timpul între Regatul Unit și America de Nord, continuând în același timp să ne facem datoria față de Regină, Commonwealth și patronatele noastre. Acest echilibru geografic ne va permite să ne creștem fiul astfel încât să aprecieze tradiția regală în care s-a născut, oferindu-ne în același timp spațiu pentru a ne putea concentra asupra lansării noii noastre entități caritabile”, scrie cuplul.

Pe de altă parte, se pare că cei doi au distrus bârfele referitoare la neînțelegerile care există între ei și ceilalți membri ai familiei regale. Ei au spus că vor continua să colaboreze și să comunice atât cu regina Elizabeth II, cât și cu Prințul de Wales și Ducele de Cambridge, tatăl și fratele lui Harry.

Articole asemănătoare

Back to top button