fbpx

video | Prințul Harry face dezvăluiri după ce s-a retras din casa regală „cu o mare tristeţe”: Vreau să auziţi adevărul de la mine

După ce a anunțat, împreună cu soția sa, că se retrage din casa regală britanică, iar familia a luat act de decizia lui, prințul Harry face dezvăluiri și susține, „cu o mare tristețe”, că de fapt nu a vrut să se ajungă aici.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarațiile au fost făcute la dineul caritabil organizat de „Sentebale”, iar în discursul său – Harry a spus că rezultatul final nu a fost cel pe care şi l-a dorit.

„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor, ci după luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări. Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil.

Am acceptat acest lucru, ştiind că nu schimbă cine sunt sau cât sunt de dedicat. Dar sper că asta vă ajută să înţelegeţi la ce s-a ajuns, că mă voi retrage din tot ceea ce am cunoscut vreodată pentru a face un pas înainte spre ceea ce sper că va fi o viaţă mai liniştită.

Am vrut să auziţi adevărul de la mine, atât cât îl pot împărtăşi, nu ca prinţ, sau duce, ci pur şi simplu ca Harry, aceeaşi persoană pe care mulţi dintre voi aţi urmărit-o crescând în ultimii 35 de ani, dar cu o perspectivă mai clară. Regatul Unit este casa mea şi locul pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată. (…) Simt o mare tristeţe pentru că s-a ajuns la asta”, a explicat ducele de Sussex, scuzându-se că nu a procedat întotdeauna bine.

Menționăm că Harry şi Meghan nu vor mai utiliza titlurile de „alteţe regale” şi nu vor mai beneficia de fonduri publice. Anunțul a fost făcut de regină și are loc după semnarea unui acord. Conform aceluiași act, Harry va rămâne prinţ şi el şi soţia sa îşi vor păstra titlurile de duce şi ducesă de Sussex, însă nu vor fi prezenți la evenimente ceremoniale sau vizite regale.

Amintim că Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la titlul de membri seniori ai Casei Regale în primele zile ale lunii curent. Ulterior, regina Elizabeth II a spus că susține decizia celor doi.

Citește și: foto | YouPorn, Burger King și Disney. Companiile care i-ar fi propus un job lui Meghan Markle după anunțul despre retragerea din familia regală

Articole asemănătoare

Back to top button