fbpx

Decizie neașteptată în lumea sportului! Leo Messi a anunțat că pleacă de la FC Barcelona

O decizie neașteptată a venit ca un cutremur pentru fanii fotbalului. Atacantul argentinian Leo Messi a anunțat că vrea să părăsească FC Barcelona, după 20 de ani de când face parte din echipă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vedeta fotbalului ar fi transmis această cerere prin fax. Potrivit prosport.ro, Messi vrea să-și rezilieze acum unilateral contractul, valabil până în 2021, acord care are o clauză de 700 de milioane de euro.

După ce sportivul a anunțat că nu se va mai prezenta la antrenamente, președintele Josep Maria Bartomeu a convocat o ședință de urgență, cu speranța că va putea găsi o soluție.

Se pare că decizia de a părăsi FC Barcelona ar fi fost luată după ce Messi a avut un dialog tensionat cu noul antrenor, Ronald Koeman.

„S-a terminat cu privilegiile la acest club, acum toți se pun în slujba echipei, totul trebuie făcut doar pentru echipă. Nu glumesc, sunt de nezdruncinat, acum trebuie să te gândești în primul rând la echipă”, acesta ar fi fost mesajul lui Ronald Koeman care l-a enervat pe Messi, potrivit presei argentiniene.

În context, fostul președinte al Barcelonei – Joan Laporta – a comentat cazul într-o postare pe Twitter.

„Suspectez că vor să îl vândă și pe Messi, ceea ce ar fi o greșeală istorică. Săraca Barcelona este condusă de acești incompetenți. „I-au transmis lui Suarez prin telefon că nu se mai bazează pe el? Mi se pare că este un act de lașitate din partea președintelui (n.red. – Josep Maria Bartomeu) și o lipsă de respect față de jucător. Modul acesta de a acționa este inimaginabil și afectează imaginea clubului”, a spus Laporta.

Conform sursei menționate, Lionel Messi este dorit în Anglia, însă nu doar Pep Guardiola îl vrea la Manchester City, ci ar mai intra pe fir și Manchester United.

Menționăm că Messi are 33 de ani și este la Barcelona din septembrie 2000, la grupele de copii și juniori ale clubului. Așadar, sunt 20 de ani de când fotbalistul evoluează la clubul catalan.

Articole asemănătoare

Back to top button