fbpx

Cum să pregătești cele mai bune chipsuri de casă: Serile de ianuarie vor fi de acum un răsfăț

Iarna a adus cu sine seri petrecute în casă, la un maraton de seriale sau privind un film captivant. Nicio astfel de experiență nu ar fi însă completă,fără gustările specifice: chipsuri, covrigei sau diverse snacksuri. Iată cum să pregătești cele mai gustoase chipsuri de casă, pentru că serile de toamna să îți pară instant mai atrăgătoare, scrie Libertatea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cum sa pregatesti cele mai bune chipsuri de casa

Febra serialelor ne-a cuprins pe toti, si o portie de chipsuri este perfecta pentru a condimenta si mai tare actiunea de pe ecrane. Cu toate acestea, esti, fara urma de indoiala, constienta de faptul ca aceasta gustare nu este cea mai sanatoasa alegere. Solutia ramane sa incerci sa pregatesti singura acasa ceea ce adori sa cumperi, pentru a te asigura ca le eliberezi continutul de aditivii si substantele artificiale periculoase.

Avantul pe care arta gastronomiei l-a luat, in ultima vreme ne-a determinat sa fim mai aventurosi in bucatarie si sa incercam tot mai multe retete. Chipsurile de casa sunt departe de a fi o optiune de gen sofisticata sau macar sanatoasa, dar vei controla singura procesul prepararii lor, vei alege ce ingrediente sa folosesti si, in plus, vei economisi, fata de pungile care oricum s-ar fi strecurat in plasa ta de cumparaturi.

Reteta chipsurilor de casa este incredibil de simpla si are nevoie de un minim de ingrediente:

– ulei pentru prajit cartofii
– cartofi, dupa dorinte
– sare

Secretul obtinerii acelor chipsuri de casa crocante, care iti lasa gura apa, sta in pregatirea avizata a cartofilor. Este foarte important sa ii tai cat de subtiri poti; daca nu ai pricepere de Masterchef, poti apela la lama unui curatator de legume sau la o razatoare speciala. Dupa ce i-ai taiat in rondele mai fine decat hartia, spala-i, pentru a inlatura amidonul si usuca-i.

Articole asemănătoare

Back to top button