fbpx

Avioane ținute la sol devin restaurante în Japonia. Cât costă un prânz pe pistă?

Una dintre cele mai mari companii aeriene din Japonia, All Nippon Airways (ANA), a găsit o soluție ingenioasă cum să folosească avioanele care stau la sol din cauza restricțiilor impuse în perioada pandemiei. Așadar, aceasta le propune doritorilor să servească masa într-un avion parcat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un prânz în prima clasă costă 540 de dolari, iar compania a fost nevoită să mărească numărul de locuri disponibile în aprilie, după ce primele oferte s-au epuizat rapid, transmite Mediafax. Bunăoară, toate mesele disponibile au fost rezervate în jumătate de oră după ce ANA a anunțat oferta.

Bucatele vor fi servite într-un Boeing 777, parcat pe aeroportul Haneda din Tokyo. Pentru cei care nu își pot permite să scoată din buzunar peste 500 de dolari pentru prima clasă, se propun oferte la jumătate de preț. Masa economă îi va costa 270 de dolari.

Precizăm că aceasta nu este prima idee a companiilor aeriene care încearcă să facă față crizei provocate de pandemie. Bunăoară, anterior, giganți din domeniu au lansat inițiativa „zborurilor către nicăieri” și „zborurilor misterioase”. În primul caz, pasagerii călătoresc cu avionul, dar acesta nu aterizează, iar în al doilea – aceștia nu știu destinația până la îmbarcare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button