fbpx

Alături de Rusia, România și Suedia. Artistul care ne va reprezenta țara la Eurovision va cânta în cea de-a doua semifinală

Cântărețul din Republica Moldova, care va fi selectat pentru a ne reprezenta țara la Eurovision, va evolua în cea de-a doua semifinală a concursului internațional. Decizia a fost luată de organizatorii competiției de voci, după tragerea la sorți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alături de reprezentatul Republicii Moldova pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.

Prima semifinală Eurovision Song Contest se va desfășura în data de 14 mai și vor participa reprezentanții din Slovenia, Belarus, Cehia, Muntenegru, Cipru, Serbia, Finalanda, Polonia, Ungaria, Estonia, Portugalia, San-Marino, Islanda, Georgia, Australia, Belgia, Ucraina, Grecia.

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2019 urmează să fie selectat în data de 3 martie, când se va desfășura Finala Națională. 26 de participanţi vor evolua în cadrul audiţiilor LIVE ale selecţiei naţionale Eurovision 2019, ce vor avea loc sâmbătă, 2 februarie.

Articole asemănătoare

Back to top button