fbpx

Zelenski: „Rusia nu speră să câștige, ci speră doar că nu vom rezista”

Ucraina ar trebui să rămână concentrată pe apărarea statului, așa cum a făcut-o în primele zile, a declarat Volodimir Zelenski în discursul său de noapte, potrivit Sky News, citat de HotNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul ucrainean a declarat că țara se pregătește să își consolideze pachetul de sprijin pentru apărare din partea Germaniei.

„Sunt încrezător – vor exista rezultate. De asemenea, facem progrese cu ceilalți parteneri ai noștri, în special în ceea ce privește sistemele de apărare aeriană”, a spus el.

De asemenea, Zelenski a declarat că diverse orașe și regiuni ucrainene au fost lovite de atacuri rusești în această dimineață.

El a adăugat: „Chiar și atunci când există o pace și o liniște relativă în unele părți ale teritoriului nostru, ar trebui să ne amintim întotdeauna de pământul nostru, de orașele și satele noastre care sunt aproape în mod constant sub foc”, a spus el.

„Și chiar dacă astăzi este a 565-a zi a acestui război, noi toți, fiecare dintre noi, fiecare din Ucraina, ar trebui să rămânem concentrați pe apărarea statului, așa cum am făcut-o în primele zile. Rusia nu speră să câștige. Inamicul speră doar că nu vom rezista. Ucraina trebuie să reziste.”, a încheiat președintele.

Articole asemănătoare

Back to top button