fbpx

video | O dronă militară s-ar fi prăbușit lângă casele oamenilor din Brăila, România. Momentul, filmat de localnici

Operațiune de căutare a Armatei Române într-o zonă izolată din Insula Mare a Brăilei, după ce mai mulți localnici au reclamat zgomote ciudate și au pus la dispoziție imagini care ar putea indica prăbușirea unei drone, posibil militare, în zonă, transmite Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jurnalist român: „Sunt mai multe echipe de căutare ale Armatei care au fost trimise în această zonă izolată din Insula Mare a Brăilei. Indiciile pe care le au militarii până acum, cum că ar fi o dronă care s-ar fi prăbușit acolo, au fost oferite de localnici care au filmat aceste imagini cu un obiect luminos. Se și aude ca o dronă. Oamenii din zonă spun că s-ar fi prăbușit pe teritoriul României.”

În această situație, Armata a mers în locul respectiv și caută drona sau obiectul care ar fi căzut în România și vor transmite în momentul în care vor ajunge în locul unde a căzut acest obiect dacă este vorba sau nu despre o dronă care provine din războiul din Ucraina, precizează sursa.

Anul trecut au fost patru astfel de aeronave fără pilot care au ajuns pe teritoriul României. Una dintre ele era o aeronavă fără pilot, o dronă Shahed care avea și explozibil. Restul, spun autoritățile militare, erau drone de supraveghere.

Articole asemănătoare

Back to top button