fbpx

În atenția celor care vor să călătorească în Ucraina! De pe 8 ianuarie țara vecină introduce mai multe restricții

De pe 8 ianuarie, Ucraina introduce noi măsuri de carantină. O decizie în acest sens a fost luată acum o lună de cabinetul de miniștri din țara vecină.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, cei care își doresc o escapadă în Ucraina trebuie să știe că instituțiile de cultură, centrele comerciale și spațiile de divertisment, sălile de sport, piețele, localurile și instituțiile de învățământ, cu excepția celor preșcolare. Transport publica va circula, însă vor exista restricții ce țin de zonele din Ucraina cu risc epidemiologic ridicat.

Pe de altă parte, autoritățile ucrainene afirmă că se va permite să activeze saloanele de înfrumusețare, însă doar cu programare prealabilă. La fel, vor lucra băncile, farmaciile, instituțiile medicale, inclusiv cele veterinare, magazinele care vând produse de primă necesitate, farmaciile și entitățile economice care se ocupă cu lucrări de reparații a automobilelor.

Deocamdată nu există informații despre restricții referitoare la circulația transportului internațional. Totuși, unii internauți scriu pe rețelele de socializare că mai multe rute de autobuz care circulă spre Odesa ar fi fost anulate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button