fbpx

foto, video | Rușii au bombardat orașul ucrainean Krivoi Rog: Cel puțin doi morți și 31 de răniți printre care și copii

Două rachete au lovit o clădire cu patru etaje a unei instituţii de învăţământ şi o clădire rezidenţială cu nouă etaje din orașul ucrainean Krivoi Rog. Cel puțin doi oameni au murit, printre răniți sunt și copii. Un oficial ucrainean de rang înalt a raportat duminică lupte grele în nord-estul ţării, forţele Kievului menţinându-şi liniile şi obţinând câştiguri în unele zone. De asemenea, un atac ucrainean cu dronă a vizat în cursul nopţii o secţie de poliţie din regiunea rusă Briansk, de la graniţa cu Ucraina, a anunţat luni guvernatorul Aleksandr Bogomaz. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel puţin doi morți în atacuri cu rachetă la Krivoi Rog

Cel puţin două persoane au fost ucise luni în atacuri cu rachete ruse în oraşul ucrainean Krivoi Rog (centru), a informat Ministerul ucrainean de Interne citat de Reuters şi AFP. Alte 31 de persoane, inclusiv patru copii, au fost rănite, anunță serviciile de urgență.

Două rachete au lovit o clădire cu patru etaje a unei instituţii de învăţământ şi o clădire rezidenţială cu nouă etaje, se menţionează în comunicatul ministerului ucrainean.

Krivoi Rog găzduieşte un combinat metalurgic şi este şi oraşul natal al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Articole asemănătoare

Back to top button