fbpx

foto, video | Congresmanul Mike Lawler a câștigat alegerile din New York. Soția sa este din R. Moldova

Congresmanul republican Mike Lawler a câștigat alegerile de pe 8 noiembrie din statul New York. Joi dimineață, acesta a relatat pentru CNN cu mândrie că soția sa este din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lawler l-a învins pe adversarul său, democratul Sean Patrick Maloney. Într-o postare pe Instagram acesta a mulțumit tuturor celor care l-au votat, dar și oponentului său.

„Politica este dură și emoțiile sunt ridicate de ambele părți – dar când alegerile se termină, ne revine tuturor să respectăm rezultatele și să ne ocupăm de afacerile guvernării. Vreau să-i mulțumesc adversarului meu. Sean a fost un adversar dur și demn și îi urez succes în eforturile viitoare.

Pe măsură ce avansăm, voi face tot posibilul pentru a reprezenta pe toți cei din acest district – indiferent dacă m-ați votat sau nu; sau dacă ești de acord cu politica mea sau nu. Trebuie să restabilim echilibrul și bunul simț la fiecare nivel de guvernare și este nevoie să lucrăm cu toată lumea pentru a face acest lucru. Acesta este angajamentul meu”, a transmis congresmanul.

Foto: Instagram

Soția sa, Doina Lawler, a obținut cetățenia Statelor Unite ale Americii în decembrie 2020.

„Ea a făcut sacrificii uriașe pe parcurs și prin exemplul ei a dat dovadă de curaj, forță și hotărâre care simbolizează experiența imigrantului. Sunt onorat și încântat să văd cum își îndeplinește visul american”, a relatat Mike Lawler.

Articole asemănătoare

Back to top button