fbpx

foto | Relația amoroasă l-ar fi costat serviciul. Directorul McDonald’s a fost dat afară din cauză că ar fi avut un roman cu o angajată

Directorul McDonald’s din Statele Unite a fost concediat din cauza că ar fi avut o relație amoroasă cu una dintre angajate. Conducerea companiei a apreciat această faptă ca fiind una iresponsabilă și că bărbatul nu a conștientizat la timp efectele deciziilor sale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform cnn.com, contractul de muncă a lui Steve Easterbrook, directorul McDonald’s, s-a încheiat brusc atunci când s-a descoperit că acesta ar fi avut o relație cu una dintre colegele sale de serviciu. Conform unor statistici, valoarea la bursă a companiei ar putea suferi o pierdere de 3,4 miliarde de dolari din cauza acestui scandal.

Reprezentanții McDonald’s au precizat într-un comunicat de presă că directorul a fost dat afară după ce „a încălcat politica companiei și a luat o decizie proastă cu privire la o relație recentă consensuală cu o angajată”.

Într-un e-mail către direcția de personal, Easterbrook a relatat că: „Recunosc că am avut această relație, iar asta a pus în pericol integritatea și politica de confidențialitate a McDonald’s. A fost o greșeală. Și din acest motiv, sunt de acord că trebuie să plec, însă insist ca detaliile acestui caz să rămână private”

Fostul director a mai adăugat că anii în care a fost la conducere au fost cei mai roditori și frumoși. Pe lângă asta, este absolut sigur că noul ales, Kempczinski, va face față provocării și va fi un lider înțelept.

Steve Easterbrook este divorțat, însă are trei copii. Salariul său de director era estimat la aproximativ 15.4 de milioane de dolari.

Foto: dailymail.co.uk

 

Articole asemănătoare

Back to top button