fbpx

Dezvăluirea șocantă făcută de americani la cinci zile după accidentul în care și-au pierdut viața Kobe Bryant și fiica sa

Elicopterul care s-a prăbuşit la Calabasas şi în care şi-au pierdut viaţa fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane nu ar fi fost certificat pentru zboruri în condiţii de slabă vizibilitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși era echipat pentru zbor pe baza instrumentelor (IFR), elicopterul nu era certificat în acest sens. „Singurele posibilităţi prin care poţi să intri în nori sunt pe baza unui plan de zbor IFR sau din greşeală”, a spus Kurt Deetz, pilot.

Fostul star NBA, în vârstă de 41 ani, a fost identificat pe baza amprentelor sale digitale, împreună cu alte trei persoane care se aflau la bordul avionului, ale căror rămăşiţe umane s-au împrăştiat pe o rază de aproape 200 de metri, în urma unei prăbuşiri „în mare viteză” a aparatului, potrivit anchetatorilor agenţiei americane însărcinate cu securitatea în transporturi.

Citește și: Cine sunt cele nouă persoane care au decedat în urma catastrofei aviatice în care a murit și Kobe Bryant?

Mărturisirile emoționante ale soției lui Kobe Bryant, după ce și-a pierdut sufletul pereche și fiica: „Nu-mi pot imagina viața fără ei”

Articole asemănătoare

Back to top button