fbpx

Celebrul baschetbalist Kobe Bryant și fiica sa de 13 ani s-au stins din viață într-un accident de elicopter. Mesajele de condoleanțe ale vedetelor

Cunoscut drept unul dintre cei mai buni baschetbalişti americani din istorie, Kobe Bryant s-a stins din viață în dimineața zilei de ieri, după ce elicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în Calabasas, sudul Californiei. La bordul aeronavei se aflau nouă persoane, printre care și fiica sportivului, în vârstă de 13 ani. Nimeni, însă, nu a supraviețuit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Kobe a decedat la vârsta de 41 de ani, după ce – timp de 20 de ani – a evoluat la echipa Los Angeles Lakers, cu care a câştigat cinci titluri de campion al NBA. Mai mult, el era printre cei șapte sportivi care au marcat peste 30.000 de puncte în carieră în liga profesionistă nord-americană de baschet.

Vestea a întristat mii de oameni care îl apreciau, dar – mai mult – moartea baschetbalistului a îndurerat persoanele apropiate lui.

„Am rămas fără cuvinte… Gândurile mele se îndreaptă către familia lui Kobe şi către prietenii lui. A fost o plăcere să-l cunosc şi să petrecem timp împreună. Un adevărat geniu ne-a părăsit”, a scris căpitanul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, pe Facebook.

„Sunt profund întristat să aud de vestea morţii lui Kobe Bryant şi a fiicei lui Gianna. Kobe a fost o adevărată legendă şi o sursă de inspiraţie pentru atât de mulţi. Condoleanţele mele familiei şi prietenilor şi familiilor care au pierdut membri în accident”, a scris fotbalistul Cristiano Ronaldo.

„Niciodată nu am fost mare fană sportivă, dar Kobe Bryant a fost un erou pentru mine, iar cuvintele și modul său de a gândi și de a trăi m-au ridicat în timpuri în care am simțit că nu aș putea să mă cobor. Când aveam 16 ani și traversam o perioadă extrem de dureroasă în viața mea, am văzut prima dată documentarul MUSE al lui Kobe…”, a povestit cântăreața Camila Cabello.

„Nu poate fi posibil. Mereu m-ai încurajat. Mi-ai oferit câteva dintre cele mai bune citate de care zâmbim și astăzi. Te iubesc, omule!”, a transmis cântărețul Justin Bieber.

„Este oribil și trist să văd moartea legendei, Kobe Bryant”, a scris gimnasta româncă Nadia Comăneci.

„Cumplită veste. Unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile. R.I.P. Kobe Bryant”, a scris Gheorghe Hagi.

„M-a afectat mult vestea, a fost primul lucru văzut de dimineaţă la TV. Am fost foarte tristă. Este o mare pierdere pentru sport. Pentru familie, nu pot să mă gândesc. Este teribil să pierzi un membru, când sunt doi este o tragedie. Gândurile mele se îndreaptă spre familia lui. Îmi pare foarte rău” , a declarat tenismena din România Simona Halep.
Menționăm că Bryant, în 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

Articole asemănătoare

Back to top button