fbpx

Mărturisirile emoționante ale soției lui Kobe Bryant, după ce și-a pierdut sufletul pereche și fiica: „Nu-mi pot imagina viața fără ei”

„Complet devastată”, soția lui Kobe Bryant – Vanessa – a făcut prima declarație după ce și-a pierdut partenerul și fiica sa de doar 13 ani, Gianna, în timpul prăbușirii elicopterului în care se aflau. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta a mărturisit că nu-și poate imagina viața fără cei doi, dar și a mulțumit tuturor pentru susține, cerând intimitate pentru a putea trece de această perioadă grea. Împreună, cei doi soți, aveau patru fiice – o fotografie cu toată familia a atașat și Vanessa la reacția făcută recent.

„Fetele mele şi cu mine vrem să mulţumim milioanelor de oameni care şi-au arătat sprijinul şi dragostea în aceste momente de coşmar. Vă mulţumim pentru toate rugăciunile. Avem nevoie de ele. Suntem complet devastaţi de moartea soţului meu, Kobe – un tată minunat pentru fiicele noastre, şi de a frumoasei mele, Gianna – o fiică minunată şi o soră incredibilă pentru Natalia, Bianka şi Capri.

De asemenea, suntem îndurerate pentru familiile ce şi-au pierdut, duminică, persoane apropiate. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea noastră acum. Mă consolez cu gândul că atât Kobe, cât şi Gigi, ştiau că sunt foarte iubiţi. Am fost binecuvântaţi că i-am avut în vieţile noastre. Mi-aş dori să fie aici cu noi pentru totdeauna.

Ei au fost binecuvântările noastre frumoase ce ne-au fost luate mult prea devreme. Nu ştiu ce ne rezervă viaţa după ziua de azi şi este imposibil să îmi imaginez viaţa fără ei. Ne trezim în fiecare zi şi încercăm să mergem mai departe pentru că Gigi şi Kobe ne luminează calea. Iubirea noastră pentru ei nu are margini. Îmi doresc să îi îmbrăţişez, să îi sărut şi să îi binecuvântez, să îi avem cu noi aici mereu.

Vă mulţumim pentru că ne-aţi împărtăşit bucuria, durerea şi sprijinul vostru. Vă rugăm să ne acordaţi respectul şi intimitatea de care avem nevoie pentru a trece prin această nouă realitate. Vă mulţumesc pentru că vă rugaţi pentru noi şi pentru că îl iubiţi pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri şi pe mine”, a scris Vanessa Bryant pe pagina sa de Instagram.

Amintim că Kobe Bryant, cunoscut drept unul dintre cei mai buni baschetbalişti americani din istorie, s-a stins din viață în dimineața zilei de 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în Calabasas, sudul Californiei. La bordul aeronavei se aflau nouă persoane, printre care și fiica sportivului, în vârstă de 13 ani. Nimeni, însă, nu a supraviețuit.

Articole asemănătoare

Back to top button