fbpx

Circa 1000 de persoane au contractat COVID-19 după un festival. Evenimentul s-a desfășurat în aer liber

Circa 1000 de persoane au fost testate la COVID-19 după un festival care a avut loc în Olanda. S-a întâmplat în localitatea Utrecht, iar numărul pacienților diagnosticați ar putea crește.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit organizatorilor, la eveniment s-au adunat circa 20.000 de persoane, La intrare acestea urmau să prezinte dovada imunizării sau rezultatul negativ al testului la COVID-19.

Organizatorii afirmă că sunt șocaţi de rezultatele rapoartelor epidemiologice, informează Digi24. Conform lor, măsurile de igienă s-au respectat, publicul a fost controlat cu strictețe la intrare și s-au stabilit intervaluri pentru acces, astfel încât să se evite aglomerațiile.

De menționat că Olanda a ridicat aproape toate restricțiile la sfârșit de iunie și a permis desfășurarea evenimentelor mari. Drept urmare, numărul de infectări a crescut, iar responsabilii au impus noi măsuri.

Autoritățile sanitare afirmă că adolescenţii şi tinerii sunt responsabili de creşterea considerabilă a numărului de infecţii. Potrivit lor, cele mai multe focare se înregistrează după evenimente, festivaluri, vizite la cluburi de noapte și restaurante.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button