fbpx

Protest la Guvern: Platforma DA invită susținătorii să manifesteze contra unor acțiuni ale Agenției Proprietății Publice

Platforma DA invită susținătorii să manifesteze contra unor acțiuni ale Agenției Proprietății Publice. Simpatizanții formațiunii sunt așteptați la sediul Platformei începând cu 13:30, apoi să meargă împreună cu membrii acesteia la Executiv.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În fața Guvernului ei urmează să vorbească inclusiv despre cedarea controlului asupra Portului Giurgiulești. Despre asta urmează să comunica Chiril Moțpan, Dinul Plîngău și Alexandru Slusari.

Anunțul a fost făcut într-un live de Andrei Năstase. El a precizat că Platforma muncește și la un se de norme și proiecte care țin de deoligarhizarea statului și starea de captivitate.

Potrivit lui, programul conține și un proiect de lege ce ține de confiscarea averilor. În context, Platforma DA propune Maiei Sandu, care are o inițiativă similară, conjugarea eforturilor.

La rândul său, Dinu Plîngău a punctat în același live că la Procuratura Generală se va depune o plângere ce ține de acțiunile CEC; deschiderea secțiilor de votare în Transnistria. Totodată, el anunță că se mai pregătește o plângere contra reprezentanților Cancelariei de Stat în teritoriu, care ar face campanie în teritoriu.

Acesta a menționat că șase consilieri din Gordinești, Edineț, ar fi fost impuși să își schimbe anumite decizii ce țin de delegare membrilor în Consiliul electoral.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button