fbpx

Liviu Vovc: „De ziua lucrătorului medical și a farmacistului, exprim înaltă gratitudine și recunoștință”

„De ziua lucrătorului medical și a farmacistului, exprim înaltă gratitudine și recunoștință față de toți cei ale căror zile sunt despre noi provocări și responsabilități, despre cei care stau zi de zi la straja sănătății oamenilor”. Este mesajul dedicat de deputatul Platformei DA, Liviu Vovc, de ziua profesională a lucrătorilor medicali.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Recunoștința și respectul nostru față de lucrătorii medicali am exprimat-o printr-o floare față de medicii Spitalului Raional Ialoveni și Centrul de sănătate Ialoveni. Le-am mulțumit lucrătorilor instituției pentru tot efortul depus zi de zi”, a scris Vovc.

„Și pentru că mama lucrează în această instituție, i-am pășit pragul cabinetului cu multă mândrie. Chiar dacă ar putea deja să stea acasă și să se bucure de nepoți, ea continuă să stea la straja sănătății locuitorilor raionul Ialoveni”, a mai scris deputatul.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button