fbpx

video | Veaceslav Valico confirmă organizarea concertului lui Morgenshtern din PMAN: „Îl avem invitat și pe Slava Marlow”

Veaceslav Valico confirmă că este organizatorul concertului de duminică, 19 iunie, din Piața Marii Adunări Naționale. Mai mult, lui Morgenshtern i se alătură și Slava Marlow. Cei doi rapperi ruși vor cânta în PMAN, la ora 15:00 cu prilejul Zileii Absolvenților, susține controversatul politician.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Veaceslav Valico susține că evenimentul este sponsorizat de către diasporă: „Ar trebui să îi spunem mulțumesc Victoriei Șapa din Canada”.

„Pe 19 iunie aștept toată lumea în PMAN, la ora 15:00, la concertul dedicat zilei tinerilor și absolvenților. Îi avem pe invitați pe rapperii Morgenstern și Slava Marlow, îndrăgiți de tinerii noștri”, a declarat Veaceslav Valico într-un live pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Veaceslav Valico a fost unicul candidat independent la anticipatele din 2021, iar în declarația pe proprie răspundere depusă anul precedent la Comisia Electorală Centrală nu figurau venituri și proprietăți. Acesta, însă, deținea o datorie de 20.000 de euro.

Citește și: Primăria susține că nu a organizat concertul lui Morgenshtern. Ar fi vorba despre un politician controversat

Articole asemănătoare

Back to top button