fbpx

Primăria susține că nu a organizat concertul lui Morgenshtern. Ar fi vorba despre un politician controversat

Primăria municipiului Chișinău neagă că ar fi organizatoarea concertului rapperului rus, Morgenshtern, din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) de duminică, 19 iunie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Primăria Chișinău nu organizează nici un eveniment sau concert în PMAN în data de 19 iunie”, se arată în nota Primăriei.

Potrivit municipalității, duminică, 19 iunie, urmează să fie organizate mai multe evenimente culturale și sociale, inclusiv proteste. Dintre cele două manifestații culturale în PMAN, prezente pe site-ul autorităților locale se numără unul organizat de compania Wise Holding, iar altul de controversatul politican Veaceslav Valico. Întrucât evenimentul inițiat de Wise Holding este anulat, cel mai probabil concertul rapperului Morgenshtern ar putea fi organizat de către Veaceslav Valico.

Amintim că Veaceslav Valico a fost unicul candidat independent la anticipatele din 2021, iar în declarația pe proprie răspundere depusă anul precedent la Comisia Electorală Centrală nu figurau venituri și proprietăți. Acesta, însă, deținea o datorie de 20.000 de euro. De unde ar deține bani pentru a organiza un astfel de eveniment încă nu se cunoaște. Deocamdată, Valico nu a comentat nimic despre implicarea sa în concert.

 

Articole asemănătoare

Back to top button