fbpx

video | Un protestatar al Partidului Șor, supărat că nu a primit banii promiși pentru prezență: „Azi și ieri nu ne-a dat”

Un protestatar al Partidului Șor a sunat în direct la postul de radio Jurnal FM și s-a plâns că oamenii aflați la manifestare și care dorm de săptămâni întregi în corturi, nu au fost plătiți de câteva zile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Manifestantul indignat a a povestit cu lux de amănunte despre suma promisă, dar și despre persoana responsabilă de bani. Potrivit lui, ar fi trebuit să fie răsplătit cu 50 de dolari și 400 de lei.

„50 de dolari și 400 de lei, nu au dat nici azi și nici ieri. Cineva mi-a dat numărul acesta de telefon și mi-a zis să sun aici pentru a-mi zice de unde să iau banii. Dorm în cort mai bine de două săptămâni. Până acum venea o persoană, Andreea Volontir o cheamă și ne aducea banii, dar și azi și ieri nu ne-a dat”, a declarat protestatarul în emisie directă.

Înregistrarea video cu convorbirea telefonică a fost publicată pe Facebook de către deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba.

Articole asemănătoare

Back to top button