fbpx

video | Un polițist a rămas cu haina ruptă, iar altul cu degetul fracturat după ce au oprit un șofer în stare de ebrietate. „O să pun lumânări și o să te mănânce iadul”

Mai mulți oameni ai legii au fost agresați în seara zile de 4 octombrie. Totul s-a întâmplat după ce ofițerii au oprit un șofer în stare de ebrietate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc în jurul orei 22:00 în raionul Călărași, ne-a comunicat Cristina Vicol, ofițera de presă a Inspectoratului local de Poliție. Potrivit ei, în timpul îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, unul dintre polițiști a fost ultragiat de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, fiind lovit cu pumnul peste față, numit cu diverse cuvinte licențioase și bruscat.

În același timp, maioul ofițerului de sector, care a intervenit pentru documentarea cazului, a fost deteriorat, iar în urma intervenției doctorilor s-a constatat că unuia dintre ofițerii implicați la intervenție i-a fost fracturat un deget de la mâna stângă.

Din secvența video realizată la fața locului vedem cum o femei, cel mai probabil soția individului reținut, strigă la polițiști și îi lovește, amenințând că „va pune lumânări”. La fel, în spatele camerei se aude și vocea unui minor.

Articole asemănătoare

Back to top button