fbpx

update, foto | Noi detalii în cazul mașinii care a căzut de pe un pod la Ungheni. Șoferul ar fi fost înțepat de albini și a pierdut controlul volanului

(update, ora 12:45)

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol, a relatat pentru ZUGO că anchetatorii au exclus dintre motivele producerii accidentului excesul de viteză. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din spusele fiicei bărbatului, s-a stabilit că în mașină se transportau struguri. Conducătorul vehiculului ar pierdut  controlul volanului după ce a fost înțepat de albini. Mașina a căzut de la înălțimea de cinci metri.

Bărbatul a decedat în drum spre spital, iar fiica sa a fost internată cu diverse leziuni corporale, comoţie cerebrală, fractura gambei drepte și traumatism închis a coloanei vertebrale.

Știrea inițială

O mașină a căzut pe un pod din raionul Ungheni în această dimineață. Poliția a fost alertată în jurul orei 10:25.

Totul s-a întâmplat în apropiere de localitatea Petrești. Cristina Vicol, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ungheni, ne-a comunicat că mașina de model Volkswagen, condusă de un bărbat de 42 de ani, a derapat de pe pod și s-a răsturnat. Preliminar, șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

În vehicul se afla și fiica acestuia, în vârstă de 19 ani. Doctorii au preluat victimele accidentului, însă șoferul s-a stins din viață. Poliția stabilește toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Foto: IP Ungheni

Articole asemănătoare

Back to top button