fbpx

Un bărbat, găsit fără suflare pe marginea unui drum din Drochia. Ar fi fost tamponat și lăsat să zacă lângă traseu

În această noapte, un șofer a depistat cadavrul unui bărbat în timp ce se deplasa pe un drum din raionul Drochia. Persoana era însângerată și avea leziuni corporale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a parvenit în jurul ore 04:05. Ina Moscaliuc, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Drochia, ne-a comunicat că bărbatul avea 30 de ani și ar fi petrecut timpul împreună cu mai mulți amici înainte de a se produce tragedia.

Potrivit ei, victima împreună cu încă trei bărbați cunoscuți, în jurul orelor 03:20, au ajuns în preajma unei stații de alimentare de la intrarea în localitate Chetrosu, de unde era originară persoana decedată. Acolo cei trei au servit băuturi spirtoase. Ulterior, bărbatul s-a despărțit de prietenii săi, având intenția să ajungă singur acasă.

La scurt timp, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depistat de un șofer. La fața locului, Poliția a stabilit multiple urme lăsate de cauciucuri, iar versiunea preliminară este că victima ar fi fost implicată într-un accident rutier.

Pe cazul dat a fost pornita cauza penală și s-a identificat automobilul implicat în producerea tragediei. Actualmente au loc acțiuni procesual penale pentru acumularea bazei probatorii, identificarea și documentarea persoane care era la volanul vehiculului în momentul impactului.

Articole asemănătoare

Back to top button