fbpx

video | Trebuia să ducă o mașină la reparație, dar ar fi vândut-o, apoi ar fi furat-o. Isprava unui adolescent din capitală

Un minor în vârstă de 17 ani din capitală a fost reținut după ce ar fi răpit un automobil de pe str. Albișoara. În cadrul investigației s-a aflat că tânărul ar fi vândut anterior vehiculul răpit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați de către un tânăr de 18 ani, care le-a comunicat că i-a fost răpită mașina de model Mazda. Potrivit lui, mașina a fost procurată pe 27 octombrie de la un prieten cu 200 de euro și urma să perfecteze actele pe numele lui.

În urma măsurilor de investigație a fost identificat și reținut bănuitul, iar mașina a fost depistată la o piață auto din capitală. În cadrul audierilor tânărul și-a recunoscut fapta.

El a comunicat că vehiculul aparține unei rude și i-a fost încredințat pentru a-l duce la reparație. Ulterior, acesta ar fi vrut să răscumpere mijlocul de transport, însă între el și cumpărător ar fi apărut neînțelegeri referitoare la preț. Așadar, știind că cheia este lăsată tot timpul în mașină, adolescentul ar fi răpit-o.

Actualmente minorul este cercetat în stare de libertate. Conform legislației, acesta riscă amendă maximă de 67.500 de lei sau cel mult trei ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button