fbpx

video | Nu i-a surâs norocul? O femeie din Moldova ar fi cumpărat bilete de loterie de 10.000 de lei, dar a câștigat nu mai mult de 600

Deși te poți implica enorm și chiar investi bani, nu toate planurile promit să meargă „ca pe roate”. Acest lucru îl poate confirma o femeie din Moldova, căreia nu prea i-a surâs norocul atunci când a decis să cumpere zeci de bilete de loterie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un material video plasat pe un grup de pe rețelele de socializare, protagonista filmulețului dezvăluie că deja de mai multe zile procură bilete, însă nu a reușit să se îmbogățească așa cum visa. În total, aceasta a cheltuit 10.000 de lei pentru foițele de carton, însă a câștigat nu mai mult de 600.

Amintim că, în aceeași lună a anului trecut, un alt bărbat s-a arătat indignat pe rețele după ce – din 700 de bilete cumpărate – a câștigat doar circa 400 de lei, cheltuind în jur de 14.000 de lei.

Loteria Națională a Moldovei aparține Agenției Proprietății Publice și este un monopol oficial de stat, având permisiunea corespunzătoare de a organiza loterii și jocuri de noroc. „Le oferim oamenilor posibilitatea de a participa la jocuri care oferă emoții, plăcere și șansa de a câștiga premii materiale și financiare incredibile”, este mesajul LNM pentru cei care vor să-și încerce norocul.

Atenție! Videoul conține limbaj licențios!

Articole asemănătoare

Back to top button