fbpx

video | Mesajul Maiei Sandu de Crăciun pe rit vechi. „Să întâlnim oportunitățile cu hărnicie, iar darurile Domnului cu evlavie”

De Crăciun pe rit vechi, Maia Sandu a adresat un mesaj de felicitare moldovenilor. Președinta și-a exprimat încrederea că problemele și crizele vor fi soluționate în 2021.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șefa statului a făcut referire la amintirile din copilărie despre Crăciun și a îndemnat oamenii să se protejeze de COVID-19. În același timp, ea și-a exprimat speranța că anul viitor moldovenii se vor putea revedea de sărbători cu oamenii dragi, fără riscuri.

„Dragi prieteni, mulți dintre noi sărbătoresc în această zi Crăciunul, nașterea Domnului, o sărbătoare a comunității, o sărbătoare a familiei. Speranțele noastre toate sunt ca în noul an să depășim problemele, să ieșim din criză mai motivați, mai puternici, mai curați și să ne realizăm visele, așa cum ne dorim.

Să întâlnim provocările cu curaj, oportunitățile cu hărnicie, iar darurile Domnului cu evlavie și recunoștință. Sărbători fericite”, spune Sandu.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button