fbpx

video | Infrastructură, ajutoare, luptă cu corupția și… câini cu colaci în coadă. Cum arată toate promisiunile electorale într-un singur spot?

Înaintea alegerilor, candidații la șefia capitalei ne promit multe și mărunte. În această perioadă aflăm câte au făcut și ce planuri mărețe au pe viitor, astfel încât orașul să se dezvolte, să progreseze și să se pună în sfârșit capăt corupției și ilegalităților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unii încearcă să ne convingă că vor crea drumuri mai bune și vor amenaja parcuri, alții ne sensibilizează cu promisiuni despre ajutoare pentru cei nevoiași, iar cei mai mulți ne spun cât de rău a fost până acum și cât de bine va fi dacă ajung ei la cârma municipiului. Totuși, dacă sunt suficienți bani și nu avem lacune legislative pentru ca ei să își onoreze promisiunile vom afla abia după alegeri.

ZUGO a analizat spoturile lansate de concurenții electorali, dar și declarațiile făcute de aceștia în cadrul dezbaterilor și le-a adunat într-un singur filmuleț. Vedeți mai jos cum arată toate promisiunile lor adunate împreună.

Articole asemănătoare

Back to top button