fbpx

video | Fiți atenți la bunurile personale când mergeți în transportul public. Încă un bărbat, reținut pentru pungășie

Oamenii legii au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani, locuitor a capitalei, acesta fiind suspectat de pungășie. Potrivit informațiilor, acum câteva zile, suspectul ar fi sustras un portmoneu din geanta unei femei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc pe data de 12 noiembrie, în jurul orei 15:00. Totul s-a întâmplat într-un maxi-taxi de pe ruta nr. 184. Individul ar fi profitat de neatenția victimei și i-ar fi sustras din geantă portmoneul în care se aflau actele de identitate, cardurile bancare și banii. Prejudiciul estimat de victimă constituie 1400 lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. El și-a recunoscut vina și le-a spus ofițerilor că ar fi cheltuit banii. Dacă vina bărbatului va fi demonstrată, el riscă până la 2 ani de închisoare, pedeapsă cu amendă sau muncă neremunerată în folosul comunității.

În context, Poliția le recomandă tuturor pasagerilor să acorde atenţie maximă persoanelor ce suspecte de la stații, să pregătească banii pentru achitarea călătoriei înainte de a urca în transport, să evite să citească în timpul călătoriilor cu transportul public, să nu păstreze banii în buzunarele din spate și să își țină lucrurile astfel încât să le poată vedea.

Articole asemănătoare

Back to top button