fbpx

video | Discuții aprinse și scandări la IGP. Un grup de veterani au cerut demisia lui Maxian: „Vă ștergeți picioarele de noi”

Un grup de veterani a protestat luni în fața sediului Inspectoratului General al Poliției (IGP), cerând demisia șefului instituției, Marin Maxian. Manifestanții s-au declarat nemulțumiți de modul în care au fost tratați duminică, în apropierea unei secții de votare de votare din Varnița, acolo unde oamenii legii ar fi folosit electroșocul pentru a dispersa mai mulți veterani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Combatanții susțin că reprezentanții Poliției le încalcă drepturile, acționând în baza unor indicații ilegale, arătându-se indignați de comportamentul structurilor de ordine față de ei.

În fața lor a ieșit șeful IGP, care a respins acuzațiile, îndemnând protestatarii să se adreseze în mod legal Procuraturii sau Poliției. Totodată, Marin Maxian le-a cerut probe protestatarilor, afirmând că acțiunile reprezentanților Poliției au respectat cadrul legal.

Urmărește mai jos discuțiile aprinse dintre veterani și șeful Poliției:

Citește și: video | Situația devine tensionată la Varnița! Mai multe persoane ar fi blocat traseul, au intervenit mascații, iar Poliția ar fi folosit gaze electroșocurile

Articole asemănătoare

Back to top button