fbpx

video | Cel puțin 20 de furturi, săvârșite de un minor și un tânăr la Botanica timp de o lună. Ar fi pătruns în mașini și în scările blocurilor

Un minor în vârstă de 15 ani, locuitor al capitalei, este reținut de oamenii legii din capitală. Acesta, alături de un tânăr de 25 de ani, ar fi comis cel puțin 20 de furturi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei doi ar fi pătruns în scările blocurilor și în automobile. Printre obiectele sustrase se numără inclusiv biciclete și cărucioare pentru copii.

Prejudiciul cauzat părților vătămate constituie circa 50.000 de lei. Acțiunile au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar minorul și-a recunoscut vina în cadrul audierilor.

Poliția precizează că tinerii nu  sunt la prima abatere de la lege. Anterior ei au fost judecați pentru infracțiuni analogice.

Minorul este cercetat penal în stare de libertate. Oamenii legii întreprind măsurile corespunzătoare pentru a-l reține pe presupusul complice. Dacă vina le va fi demonstrată, ei riscă amendă maximă de 67.500 de lei, până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau patru ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button