fbpx

video | Cei doi indivizi care ar fi provocat explozia de la Buiucani sunt tată și fiu. Momentul în care mascații îi rețin

Indivizii care au provocat explozia din sectorul Buiucani al capitalei săptămâna trecută sunt tată și fiu. Unul dintre ei are 62 de ani, iar celălalt – 32.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ei au fost reținuți în urma acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigații, polițiștii de la Buiucani, procurori și mascații de la Fulger. De menționat este că unul dintre aceștia s-a baricadat marți seara într-o locuință din Stăuceni, având grenade asupra sa.

În secvența video publicată de Poliție se vede cum o mașină se oprește în fața unui bloc. Din vehicul iese un necunoscut, aruncă grenada, apoi se produse explozia.

Precizăm că ofițerii au găsit și o mașină care are urme ale exploziei. Ambele persoane au fost reținute pentru 72 de ore. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului precum și eventuala implicare a altor persoane.

Amintim că, în noaptea de 16 spre 17 aprilie, în sectorul Buiucani al capitalei s-a produs o deflagrație. De la fața locului au fost ridicate parți ale obiectului care a explodat, iar responsabilii pornit un proces penal pentru huliganism și păstrarea ilegală a munițiilor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button