fbpx

update | Alerta cu bombă la judecătoria Buiucani a fost falsă. Oamenii legii încearcă să identifice persoana care a telefonat la 112

(update, 12:30)

În urma verificării clădirii și a adiacentului Judecătorii Chișinău, sediul Buiucani, geniștii nu au găsit obiecte suspecte sau explozibile. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii întreprind măsurile de investigație necesare pentru identificarea individului care telefonat la 112. Acesta urmează să fie tras la răspundere, conform legislației în vigoare.

Știrea inițială

O persoană necunoscută a telefonat astăzi la 112 și a comunicat că în sediul Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, se află un obiect explozibil. Apelul a parvenit la ora 10:10.

La fața locului s-au deplasat imediat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU, fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh. Forțele de ordine imediat au evacuat toți angajații și cetățenii care se aflau în incinta clădirii.

Actualmente specialiștii activează la fața locului. Totodată, oamenii legii întreprind toate măsurile pentru a identifica persoana care a efectuat apelul.

Amintim că, luni, 9 noiembrie, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat că în incinta Curții de Apel Chișinău de pe str. Teilor, se află un obiect explozibil, însă alerta s-a dovedit a fi falsă.

Articole asemănătoare

Back to top button