fbpx

Un cetățean străin a fost prins la intrarea în țară cu două asigurări auto false

Un cetățean al Kazahstanului s-a ales cu cercetare penală, după ce polițiștii de frontieră din punctul de trecere Tudora au depistat asupra lui două asigurări auto internaționale cu semne de falsificare, pretinse a fi eliberate de către o companie germană.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a fost înregistrat ieri, 13 noiembrie, după ce la linia de control s-a apropiat un camion cu numere de înmatriculare a Republicii Kazahstan, la volanul căruia a fost legitimat bărbatul respectiv. Printre documentele oferite spre autorizarea trecerii se aflau și două Cărți Verzi pentru un camion și o semiremorcă.

În timpul procedurii de control, polițistul de frontieră a observat indici de falsificare asupra celor două asigurări auto. Ulterior, cu ajutorul tehnicii din dotare, s-a confirmat falsul în acte. Audiat, bărbatul a comunicat că nu cunoaște nimic despre acest fapt.

Pe numele conducătorului auto în vârstă de 33 de ani a fost inițiată o cauză penală pe faptul deținerii actelor oficiale false. Polițiștii de frontieră continuă cercetările până la elucidarea tuturor circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun.

Articole asemănătoare

Back to top button