fbpx

Un bărbat, bătut cu cruzime într-un club de la Ciocana. Agresorul ar fi postat imagini video pe tik tok

Un bărbat de 30 de ani a fost bătut cu cruzime în noaptea de 2 ianuarie, într-un club de noapte din sectorul Ciocana. Agresorul, în vârstă de 20 de ani, ar fi publicat imagini video pe platforma Tik Tok.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată de ZUGO, ofițera de presă, Svetlana Scripnic, a relatat că incidentul a avut loc în jurul orei 3:30. Potrivit ei, victima de 30 de ani a fost transportată la spital pentru a primi îngriirile medicale necesare.

Ancheta este în curs de desfășurare și se întreprind toate măsurile pentru a identifica detalii. Agresorul a fost identificat, iar pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru huliganism.

Deschide.md scrie că, potrivit unor surse din cadrul IP Ciocana, agresorul ar fi Alexandru Armașu, un tânăr care utilizează platforma Tik Tok.

Aceleași surse au ținut să menționeze că imediat după incidentul din noaptea cu pricina, bătăulul a fost ar mai fi fost audiat de ofițerii de urmărire penală, însă ar fi fost lăsat să plece la indicația lui Eugen Semedin, șeful adjunct al Secția de Urmărire Penală a IP Ciocana.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button