fbpx

Un băiețel din Rezina, salvat din mâinile propriei mame. Femeia l-a urcat pe scaun și i-a pus frânghia în gât

Un băiețel din satul Peciște, raionul Rezina, a fost la un pas de a se strangula, după ce chiar mama acestuia l-a urcat pe un scaun, i-a pus frânghia în gât și îi spunea să se lase cu picioarele în jos.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu plânge.. Pune în gât (frânghia)… Acuș și mama din urma ta. Eu am să mă râd, iar tu o să te odihnești. Dă drumul la mâini și dă cu picioarele la scaun. O să cazi o dată și pentru totdeauna”, i-a spus femeia copilului său, care stătea într-un picior pe scaun.

Un video cu scenele care îți fac inima să se zbată în ritm alert au apărut pe internet, însă, pentru că băiețelul este minor, iar imaginile pot avea un impact emoțional puternic atât asupra celor ce citiți acest material, cât și asupra viitorului copilului, am decis să nu facem publice imaginile.

Totuși, filmulețul a circulat intens pe rețelele de socializare, ajungând și la ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco.

Poliția a intervenit rapid, iar actualmente copilul se află în grija unor rude. Totodată, minorul este consultat de psihologi.

Ala Nemerenco spune că „mama este caz aparte, și o vor prelua pentru consult medicii”. Ea a mai precizat că  mâine dimineață se va întruni Comisia pentru protecția copilului aflat în dificultate și va decide pașii următori pentru a asigura protecția și suportul necesar acestuia.

Articole asemănătoare

Back to top button