fbpx

Un angajat ASP este căutat de CNA după ce împreună cu complicele său ar fi cerut mită pentru înmatricularea urgentă a unui automobil

Un angajat al unei companii auto a fost reținut de către ofițerii CNA și procurorii anticorupție, fiind bănuit de corupere pasivă. Complicele acestuia, un angajat al Agenţiei Servicii Publice, a reușit să fugă de la faţa locului, însă oamenii legii au dat de urma lui. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei doi sunt bănuiţi că ar fi pretins de la un cetăţean 200 de euro, pentru a urgenta înmatricularea unui automobil. Acesta din urmă i-a denunţat la CNA, iar organul de urmărire penală a demarat o anchetă pentru corupere pasivă.

Aseară, denunţătorul a transmis banii unuia dintre bănuiţi, sub controlul CNA, celălalt suspect reuşind să se eschiveze de la urmărire, deplasându-se într-o direcţie necunoscută şi abandonând automobilul într-o localitate din afara capitalei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, ambii riscă până la 10 ani de închisoare cu amendă în mărime de la 6000 la 8000 de unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la șapte la 10 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button