fbpx

SUA: O fetiţă de 11 ani, fiica unei moldovence, a dispărut fără urmă. Părinții au anunțat poliția după 22 de zile

O fetiţă de 11 ani, fiica unei femei din Republica Moldova, stabilită cu traiul în SUA a dispărut fără urmă. Timp de mai bine de trei săptămâni, părinţii nu au anunţat poliţia. Cei doi au fost arestaţi, iar FBI-ul încearcă să-i dea de urmă copilei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor emise de departamentul de poliție, pe 23 noiembrie, copila de 11 ani, a dispărut fără urmă din oraşul Cornelius, Statele Unite. Cu toate astea, mama şi tatăl ei vitreg nu au spus nimic nimănui timp de 22 de zile despre dispariţia copilului.

Potrivit informațiilor, cei care au raportat dipariția minorei au fost profesorii de la școala pe care o frecventa. Agenţii federali au scotocit toată casa unde locuiesc cei doi soţi şi au făcut săpături în curte. Vecinii şi-au amintit că au văzut timp de patru zile după dispariţia fetei fum în curtea lor.

Poliţiştii fac apel public pentru găsirea Mădălinei Cojocari.

Pe Facebook, fotografia Mădălinei a fost distribuită de mii de ori iar oamenii au făcut grupuri unde vor acum să organizeze patrule civile de căutare.

Oricine are informații este rugat să sune la Departamentul de Poliție Cornelius la 704-892-7773. Dacă doriți să rămâneți anonim, puteți apela North Mecklenburg Crime Stoppers la 704-896-7867.

 

Articole asemănătoare

Back to top button