fbpx

„Să fie pedepsiți toți cei care se fac vinovați”. Prim-ministra, despre tragedia din parcul Alunelul în urma căreia a decedat un copil de un an

Prim-ministra Natalia Gavrilița a declarat că trebuie pedepsiți toți cei care se fac vinovați de tragedia produsă în parcul Alunelul, în urma căreia a decedat un copil de un an și 2 luni a decedat. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gavrilița a transmis condoleanțe familiei și a adăugat că aceasta este o adevărata tragedie.

„Instituțiile statului trebuie să funcționeze și să pedepsească pe toți care se fac vinovați de această situație. Să fie o ancheta obiectivă și să fie pedepsiți toți cei care se fac vinovați”, a declarat Natalia Gavrilița.

Amintim că o bucată dintr-un copac a căzut peste o fetiță de 1 an și 2 luni, sâmbătă, 14 mai, în parcul Alunelul din sectorul Buiucani al capitalei. Micuța a murit la spital din cauza traumelor primite.

Luni, 16 mai, Procuratura municipiului Chișinău a informat despre inițierea unui dosar penal pornit pe neglijență în serviciu a persoanelor publice. La această etapă, urmărirea penală este în plină desfășurare, la moment fiind efectuate mai multe acțiuni de urmărire penală.

Marți, 17 mai, primarul Chișinăului a anunțat că directorul „Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi”, Serghei Carp, va fi demis din funcție. 

Vezi și: „Autorizațiile au fost eliberate în februarie”. Copacul prăbușit peste fetița de un an în parcul Alunelul urma să fie tăiat

Articole asemănătoare

Back to top button