fbpx

Reglare de conturi într-un service auto: Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost împușcat

Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost împușcat ca urmare a unui conflict iscat la un un service auto din Cupcini, Edineț.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, oamenii legii au fost alertați sâmbătă seara, în jurul orei 19:30, precum că la fața locului se aud împușcături.

Garajul în care se prestează servicii de reparații auto aparține unui bărbat de 27 de ani, locuitor al orașului Cupcini din raionul Edineț. La fața locului au venit cu un automobil patru bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 53 de ani, toți locuitori ai raionului Edineț.

Trei persoane din grupul de bărbați au inițiat un conflict și i-au agresat fizic pe doi angajați de 23 și 35 de ani, care activau în acel moment în garaj.

La scurt timp a venit și proprietarul garajului.

În timpul altercației, unul dintre agresori, un bărbat de 53 de ani, a efectuat patru împușcături în direcția proprietarului garajului din arma cu țeavă ghintuită de model Baikal-442, care este deținută legal de către persoana suspectă.

Ulterior, agresorii au fugit de la fața locului.

Victima de 27 de ani a fost transportată la Spitalul raional Edineț, cu trei plăgi împușcate în regiunea abdomenului.

Toți agresorii au fost depistați în scurt timp de către angajații poliției.

Bărbatul care a efectuat împușcăturile a fost reținut pentru 72 de ore.

În prezent se desfășoară acțiuni de urmărire penală întru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale pe caz.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button