fbpx

Reacția autorităților la intenția transportatorilor de a sista activitatea rutelor de maxi-taxi: „Solicităm crearea condițiilor bune”

Administrația publică locală vine cu o reacție după ce administratorii rutelor de maxi-taxi au anunțat, în această dimineață, că mai multe sectoare ale capitalei ar putea rămâne fără transport public. La rândul său, autoritățile le impun anumite condiții companiilor vizate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, administratorilor de rute li se solicită trecerea acestui tip de transport public în cadrul legal și semnarea unor noi contracte de prestarea a serviciilor municipalității. La fel, Primăria cere crearea condițiilor bune în microbuze, respectarea clauzelor cotractuale și orarelor de circulație, precum și acceptarea taxării electronice și a biletului unic electronic.

Autoritățile precizează că atâta timp cât aceste lucruri nu se întâmplă, Primăria nu poate accepta majorări de prețuri. În cazul în care transportatorii vor ieși la proteste, argumentele vor fi aceleași, iar în bugetul municipal pentru 2020 nu sunt prevăzuți bani pentru subvenționarea transportatorilor privați.

Articole asemănătoare

Back to top button