fbpx

Prima reacție a lui Eugen Nichiforciuc după ce a fost atacat. „Am spus lucruri ce i-au deranjat pe unii”

După ce a fost atacat, deputatul Eugen Nichiforciuc a publicat o reacție pe pagina sa de Facebook. Parlamentarul afirmă că „a spus lucruri care i-au deranjat pe unii”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta le-a mulțumit celor care l-au telefonat și i-au adresat mesaje de susținere. În același timp, oficialul se arată îngrijorat de faptul că „e grav dacă am ajuns să trăim timpuri când ești atacat numai pentru că spui adevărul”.

„Dacă un deputat e atacat pentru exprimarea unor opinii libere, ce să mai vorbim despre alți oameni. E mai grav ca în anii 90 ai secolului trecut. Dar aceasta mă face și mai puternic, și mai determinat să merg înainte. Dreptatea va învinge! Fiți siguri de asta”, a scris Nichiforciuc.

Precizăm că, în seara zilei de marți, 22 decembrie, un necunoscut a aruncat în direcția lui Nichiforciuc cu o substanță necunoscută de culoare verde după ce a ieșit din studioul emisiunii Puterea a Patra. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Gheorghe Gonța.

Ulterior, ofițera de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, a comunicat pentru ZUGO că oamenii legii au fost alertați la 21:59 și fac cercetări la fața locului, iar substanța care a fost aruncată în direcția parlamentarului rămâne deocamdată neidentificată.

CITEȘTE ȘI:

video | Noi detalii în cazul atacului asupra lui Nichiforciuc. Șoferul deputatului, agresat cu un cuțit

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button